Izravna dodjela bespovratnih sredstava iz fonda solidarnosti europske unije

Županijska uprava za ceste Brodsko-posavske županije potpisala je 31. ožujka 2023. godine s Ministarstvom mora, prometa i infrastrukture Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava iz Fonda solidarnosti EU, pod nazivom: “Vraćanje u ispravno radno stanje infrastrukture u području prijevoza oštećene u potresu na području Brodsko-posavske županije-izravna dodjela Županijska uprava za ceste Brodsko-posavska županije“.

Županijska uprava za ceste Brodsko-posavske županije je na poziv prijavila svoj projekt „Sanacija cestovne infrastrukture oštećene u potresima od 28. prosinca 2020. godine u nadležnosti Županijske uprave za ceste Brodsko-posavske županije.

Namjena dodijeljenih sredstva je poboljšanje i obnova prometne infrastrukture na različitim lokacijama. Županijska uprava za ceste Brodsko-posavske županije obnavljati će cestovnu infrastrukturu ovisno o stupnju oštećenja županijskih i lokalnih ceste, te će tako poboljšati ceste i posljedično povećati sigurnost cestovnog prometa, a što uvelike doprinosi i poboljšanju kvalitete života u Brodsko-posavskoj županiji.

 

 

Post a Comment